Asfaltari - All Strade

ASFALTARI CURTI | ASFALTARI DRUMURI | ASFALTARI TROTUARE | ASFALTARI PARCARI

EXECUTAM LUCRARI DE:

● Asfaltari curte si amenajari cai de acces rezidentiale

● Asfaltari si reabilitare drumuri nationale, judetene si comunale

● Asfaltari si reparatii parcari blocuri, case si supermaket-uri

● Asfaltari trotuare si piste de biciclete 

● Asfaltari alei pietonale parcuri si zone de agrement

Asfaltul, cunoscut in mod obisnuit si sub numele de "bitum", este un material compozit, lipicios, negru si foarte vascos, mult mai rezistent si mai ieftin decat betonul, usor de manipulat si turnat si flexibil in timpul procesului de inghet si dezghet din timpul iernii.

Asfaltul are o suprafata aderanta, non alunecoasa si continua care inhiba cresterea buruienilor, eroziunea, precum si aparitia problemelor asociate cu miscarea vehiculelor.

Asfaltarea trebuie facuta peste temperatura de 10°Celsius si terenul trebuie pregatiti in prealabil. Este usor de intretinut si dureaza multi ani daca beneficiaza de ingrijire corespunzatoare. 

In cazul in care asfaltul dvs. este fracturat, uscat, incepe sa se prabusesca sau deteriorat in orice fel, echipa noastra de specialisti este disponibila imediat pentru reparatii si intretinere de protectie. Suntem specializati in acoperirea suprafetelor cu asfalt si reparatiile lucrarilor de asflat atat pentru proprietati rezidentiale, cat si proprietati comerciale. Realizam diverse lucrari de asfaltare, cum ar fi asffaltari drumuri, loturi de parcare, cai de rulare, piste de trecere si borduri de asfalt. 

Scopul nostru este de a crea un rezultat placut din punct de vedere estetic, o manopera de calitate la preturi competitive, care va dura ani intregi.

 

Asfaltare drum acces si intrare IVECO Jilava (iulie 2016)

 

Asfaltare intrare principala Mega Image Dristor

 

 

Amenajare intrare MegaMall Bucuresti 

 

 

Pavare parcare si trotuare Mega Image Dristor

 

 

 

Pietruire alei Palatele Brancovenesti - Mogosoaia

 

 

Asfaltare drum acces Zentiva

 

 

Asfaltare Tunic SRL